Cool Uni lepak

Super elastik lepak
јул 20, 2018
Cool Wash primer
јул 19, 2018

 

 

Cool Uni lepak

Građevinski lepak za stiropor i mrežicu. Pakuje se u ambalažnom pakovanju od 25 kg.

Opis:

COOL Uni građevinski lepak za stiropor i mrežicu izrađen je na bazi polimera i cementa za lepljenje toplotno-izolacionih ploča od stiropora i armiranje mrežice.

Sastav:

Sadržaj rastvorljivog Cr (VI) u proizvodu je manji od 0,0002% u okviru roka i i uslova lagerovanja koje propisuje proizvodjač.

Upotreba:

Priprema podloge: Podloge od betona starog najmanje 2 meseca, opeke, produžnog maltera, gasbetona, salonita i dr., moraju biti ravne, čvrste, suve, čiste i nesmrznute. • Priprema mase: Sadržaj vreće od 25 kg zamešati sa cca 6 litara vode, ručno ili elektromešačem, dok masa ne postane homogena. Smešu ostaviti da odstoji cca 10 minuta i ponovno promešati. • Način primene: Lepljenje izolacionih ploča: COOL lepak nanositi trakasto uz ivice ploče i tačkasto po sredini, a zatim ploču pritisnuti na pripremljenu podlogu. Preporučeno tiplovanje stiropornih ploča po pravilu najmanje 6 tiplova na m². Pokrivena površina ploče lepkom mora biti veća od 40%. Optimalna radna temperatura je od +5°C do +30°C. • Obrada izolacionih ploča: Na zalepljene ploče (nakon 2 dana) COOL lepak naneti metalnom gletaricom u debljini od 2 - 3 mm. Ostaviti da se sloj osuši 48 sati (pri normalnim uslovima), a potom završno obraditi dekorativnim malterom. Optimalna radna temperatura je od +5 do +30°C.

Izdašnost:

3,0 - 4,0 kg/m²

Rok upotrebe:

Najmanje 12 meseci u fabrički zatvorenoj ambalaži, u suvim i provetrenim prostorijama na temperaturi od +5°C do +30°C.

Vrsta pakovanja:

25 kg.