CoolPool

Nitro osnovna boja za drvo
јул 4, 2018
Lak za drvo (čamce)
јун 13, 2018

 

 

Cool Pool

Za savršeno bele zidove u vašem domu

Opis:

COOL POL je ekološka boja za unutrašnje zidne površine. Namenjena je za dekorativnu zaštitu unutrašnjih zidnih površina i plafona. Odlikuje se izuzetnom belinom, visokom pokrivnošću I paropropusnošću. Otporna je na suvo brisanje. Pogodna je za sve vrste mineralnih, suvih i tvrdih podloga, modifikovanih cementnih površina i gips - kartonskih ploča, za zidove već bojene disperzionim bojama. Preporučujemo upotrebu COOL koncetrat tonera, ukoliko želite da dobijete pastelne nijanse.

Upotreba:

Pre nanošenja COOL POL-a, sa starih i oštećenih površina ukloniti prašinu, masti, vodorastvorne soli, slabo vezane delove i druge elemente koji se krune i otpadaju (mehanički na suvo ili pranjem). Treba popraviti sve neravnine i pukotine odgovarajućim materijalom. Pre bojenja, zidove impregnirati COOL podlogom u zavisnosti od stanja površine. Ukoliko želite da postignete lepši izgled završnog suvog filma boje, po potrebi nanesite COOL praškastu glet masu u dva sloja. Novi zidovi moraju biti potpuno suvi i bez prašine. COOL POL se nanosi četkom, valjkom ili špricanjem najčešće u dva sloja. Prema potrebi, razrediti vodom od 15%-20%. Pre razređenja dobro izmešati sadržaj kante. Drugi sloj naneti preko osušenog prvog sloja nakon 6 h. Zahtevana nijansa dobija se mešanjem COOL POL i COOL koncentrat tonera (pastelni tonovi). Posle upotrebe alat odmah oprati vodom.Optimalna radna temperatura je od +10ºC do + 30ºC. Ne sme se koristiti ispod +5ºC.

Izdašnost:

Potrošnja iznosi 125-180 ml/m2 u dva sloja u zavisnosti od poroznosti i upojnosti podloge.  A(a),30g/l; proizvod sadrži: maks. 3g/l

Rok upotrebe:

18 meseci čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži pri temperaturi od +5ºC do + 25ºC.

Vrsta pakovanja:

5 kg, 8 kg i 22 kg.