NC 016

PU podloga
фебруар 22, 2019
Podloga za lak parket
фебруар 18, 2019

 

 

Cool NC 016

Za sigurno zalepljene pločice.

Opis:

Specijalni osnovni premaz za sigurno vezivanje lepka COOL 016 na keramičke pločice pri lepljenju pločice na pločicu. Koristi se za absorbujuće podloge i problematične površine sa osobinom brzog sušenja. Primenjuje se na cementnim i suvim površinama kao što su gipsane ploče, beton, pločice itd.

Sastav:

VOC: Kategorija i granična vrednost: A(g) 30g/l. Ovaj proizvod sadrži max. 30g/l.

Upotreba:

Pre nanošenja COOL NC 016 razrediti sa vodom u odnosu 1:3 (1 deo NC COOL 016 i 3 dela vode). Na drvenim površinama se primenjuje nerazredjen. Nanosi se u tankom i ravnom sloju četkom, bez stvaranja neravnina i reljefnih struktura. U zavisnosti od uslova pri aplikaciji premaza, sušenje premaza se može produžiti. Optimalna radna temperatura je od +5°C do + 30°C. Ne sme se koristiti ispod +5ºC. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom.

Izdašnost:

40 - 130 ml/m² u dva sloja u zavisnosti od poroznosti i upojnosti podloge.

Rok upotrebe:

2 meseca od datuma utisnutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj fabričkoj ambalaži pri temperaturi od +5°C do + 25°C. Navedene karakteristike su dobijene na osnovu ispitivanja i praktične primene u odredjenim uslovima. Predloženi način varira i nije isti u zavisnosti od lokacije i uslova rada. Sve navedeno je osnovno uputstvo bez garancije na uradjeno i izvedeno stanje.

Vrsta pakovanja:

1l.