Акција

Nevena Color

Почитувани клиенти,

Добредојдовте на пролетната акција на Невена Колор.
Во периодот од 20.05.2024 до 21.06.2024 година Ве очекува акција во која при купување на пет лименки од нашиот производ
COOL akrilni emajl
COOL aklilna osnovna boja za drvo
COOL aklilna osnovna boja za metal
шестата лименка ја добивате за еден денар.

Повеќе за понудата може да дознаете кај нашите дистрибутери или директно на нашиот сајт каде што ги објавуваме сите тековни акции.
Истражете ја понудата на нашите производи.

Ние го боиме вашиот свет.

Ваша Невена Колор

Нашите дистрибутери