O NAMA

Jedan smo od prepoznatljivijih proizvođača u regionu

Naš kompletan asortiman nudi sve proizvode za unutrašnje i spoljašnje uređenje i izgleda Vašeg doma – razne vrste boja i lakova za zaštitu i dekoraciju drvenih, metalnih, betonskih i drugih površina kao i proizvode za završne radove u građevinarstvu.

Nevena color d.o.o. osnovana je 1984. godine, po licenci ICI. Godinama beleži konstantan rast u proizvodnji boja, lakova, razređivača i materijala za zaštitu i dekoraciju u građevinarstvu, kako za široku potrošnju tako i za industrijske potrebe.

Svoju privrženost kupcima dokazujemo stalnim tehnološkim usavršavanjem i permanentnim nastojanjem da održimo visok kvalitet premaza za drvo, metal i mineralne podloge uz poštovanje visoko zahtevnih standarda.

Skoro 35 godina duga tradicija u proizvodnji boja, lakova kao i premaza za industrijske svrhe je jedan od pokazatelja da samo kvalitetom i stalnim praćenjem zahteva kupaca je uspeh zagarantovan.

NEVENA COLOR razvila je i ekološki prihvatljive i neškodljive građevinske proizvode za završne radove u građevinarstvu. Ova linija proizvoda je rezultat dugogodišnjeg rada i primene najnovijih znanja iz oblasti dry-mix sistema i vodorazredivih premaza.

Naši Brendovi

Naša poslovna filozofija polazi od kupaca i njihovog zahteva za vrhunskim kvalitetom proizvoda.

Sa ponosom možemo istaći da smo siguran partner u pogledu cene i kvaliteta naših proizvoda i krajnjih usluga prema komitentima.

Cool – Program posebno namenjen za uređenje vašeg doma. Cool proizvodi su ekološki, potpuno bezbedni, prijatni za upotrebu, neiscrpni u mogućnostima dekoracije uz neograničene varijante kombinovanja proizvoda, tehnika i odličnih primenskih karakteristika.

Hemmax – Program lakova boja i premaza, namenjen za održavanje površina i predmeta u vašem domu koji zahtevaju posebnu negu.

NevenaLux – Osnovni program lakova i boja za pravilnu negu i dekoraciju drvenih i metalnih površina.

Politika Kvaliteta

Kvalitet je osnova poverenja naših kupaca i odlučujući činilac naše uspešnosti.Nevena color je sertifikovana standardom kvaliteta ISO 9001:2015 i sistemom zaštite životne sredine ISO 14001:2015.

Politika Kvaliteta

Kvalitet je osnova poverenja naših kupaca i odlučujući činilac naše uspešnosti.Nevena color je sertifikovana standardom kvaliteta ISO 9001:2015 i sistemom zaštite životne sredine ISO 14001:2015.

Iskustvo

Uz dugogodišnje bogato iskustvo i znanje svojih stručnjaka Nevena color održava konstantni kvalitet svojih proizvoda.

Garancija

Dugotrajni partnerski odnosi sa višegodišnjim klijentima, duga tradicija poslovanja, tehnološki napredak i apsolutna posvećenost najvišim standardima kvaliteta proizvodnje su garancija kvaliteta svih Nevena Color proizvoda.

Naša Vizija

Naša vizija je usmerena ka kontinuiranom razvoju tehnologije i povećanju obima proizvodnje uz lansiranje novih brendova, kako bismo opravdali poverenje naših kupaca.

Naša Misija

Da se uz pomoć stručnjaka, tehnologije i kvalitetnih proizvoda, postaramo da naši kupci ispune sve potrebe za uređenje svog životnog prostora.

Naš Cilj

Zadovoljni kupci i dugogodišnji partneri i nastavak 30 godina duge tradicije kvaliteta u proizvodnji boja i lakova.

Garancija kvaliteta/Sertifikati

POLITIKA KVALITETA IMS

ISO 9001 - 2015 SR

ISO 9001 - 2015 EN

ISO 9001 - 2015 DE

ISO 14001 - 2015 SR

ISO 14001 - 2015 EN

ISO 14001 - 2015 DE

Rudnik Berilje

U svom vlasništvu Nevena Color poseduje i rudnik u Berilju gde preradom kamena dobija gotove materijale raznih granulacija za sopstvene potrebe.

Kontrolu kvaliteta, automatizaciju tehnoloških procesa i monitoring radi visoko stručni kadar rudarsko – geološke i mašinske struke, sa 10 kvalifikovanih i iskusnih radnika u pogonima prerade i proizvodnje gotovih materijala.

Naš tim

Kontrolu i kvalitet gotovih proizvoda kontroliše visoko stručni kadar od 20 diplomiranih inženjera tehnološke i hemijske struke, uz 150 stručno osposobljenih i iskusnih radnika u proizvodnim pogonima.

Radoica Ristić dipl.inž.tehn.

generalni direktor

Direktor proizvodnje:

Kristina Pešić dipl.inž.tehn.

 

Šefovi proizvodnje:

Danijela Petrović dipl.inž.tehn.

Dragana Dinkić dipl.inž.tehn.

Brankica Sokolov dipl.inž.tehn.

Slavoljub Pejčić dipl.inž.tehn.

izvršni direktor

RAZVOJ I STRAŽIVANJE

 

Rukovodilac razvoja:

Dragana Cvetković dipl.inž.tehn.

 

Tehnolozi razvoja:

Tijana Dimitrov dipl.inž.tehn.

Predrag Mitić dipl.inž.tehn.

Milica Milojić dipl.inž.tehn.

Zoran Janković teh.lab.

Milovan Labović dipl.maš.inž.

direktor rudnika

KONTROLA KVALITETA I PRIMENA

 

Šef kontrole:

Vesna Ilić dipl.inž.tehn.

 

Tehnolozi kontrole:

Jelena Ivanović dipl.inž.tehn.

Svetislav Cvetković dipl.hem.

Marko Petronijević dipl.inž.tehn.

Milica Đorđević dipl.inž.tehn.

Jelena Stojković teh.lab.

Violeta Jovanović teh.lab.